Visie

De berichten in de media laten weinig aan de verbeelding over: het tekort aan gekwalificeerde profielen is structureel en blijft toenemen. Talent is schaars, het is dus heel belangrijk om kort op de bal te spelen en professioneel de juiste match te maken. In de huidige War For Talent maken wij het verschil door het partnership aan te gaan met de klant én met de kandidaat. Wederzijds respect is in dit verhaal van kapitaal belang.

Drive & Expertise

Selectie van gekwalificeerde profielen is onze core business. Dag in dag uit zijn wij in de weer om talent met de juiste firma te matchen. Onze consulenten zijn echte recruitment specialisten en dankzij constante bijscholing zijn ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Human Resources en competentiemanagement.

Kwaliteit

Wij schrijven de Q in TecQuality niet voor niets met grote letter. Iedere kandidaat wordt bij ons grondig en persoonlijk gescreend. En indien gewenst, nemen wij een uitgebreide testing af via een professionele testbatterij. Kennis, opleiding en ervaring spelen vanzelfsprekend een grote rol, maar tijdens onze selecties gaan wij eveneens grondig peilen naar de competenties, motivatie, ambitie en persoonlijkheid van de kandidaat.

Persoonlijke aanpak

TecQuality focust zich op de kandidaat zelf. Meer dan enkel onze vacatures te willen invullen, zoeken wij voor iedere kandidaat de perfecte job in een bedrijf waar de bedrijfscultuur matcht met de persoonlijkheid van de kandidaat. Een win-win situatie voor beide partijen!

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.