VACATURE IT support engineer

Aangeboden functie

Functienaam:
IT support engineer  
Functietitel:
IT support engineer  
Kantoor:
TecQuality Deinze 
Regio:
Oostrozebeke 
Type job:
Bediende 
Soort job:
Vaste job 
Tijdsregeling:
Dagwerk

Functie

Ben jij een IT-generalist met een helikopterview en een vlijmscherpe blik die precieze analyses kan bekomen en de juist prioriteiten kan stellen? Dan zijn wij naar jou op zoek voor onze klant in Oostrozebeke.

Wat houdt het takenpakket in?

Je bent het aanspreekpunt voor diverse IT-gerelateerde vragen vanuit meerdere firma's in binnen- en buitenland. Je installeert, configureert en onderhoudt zowel hardware, netwerke en operating systemen als specifieke applicaties. Je zorgt daarnaast voor voortdurende updates van het ERP-pakket en vertaalt bedrijfsprocessen naar geautomatiseerde oplossingen. 

Vereisten

Vereisten:
  • Bachelorniveau
  • Ervaring in een gelijkaardige functie is een plus
  • Uitstekende kennis van het Nederlands en het Engels
  • Kennis van 1 / meerdere van volgende platformen is een troef: Active Directory, Exchange, VMWare, Veeam, Citrix, SQL Server, Netwerk en beveiliging, VOIP

Heb jij een uitgesproken passie voor IT en problem solving en kan je daarnaast snel switchen tussen verschillende materies en kan je complexiteit reduceren tot maximale eenvoud? Dan is deze job iets voor jou!

 
Ervaring:
Geen ervaring vereist 
Rijbewijs:
B (Auto)
 
Talen:
Nederlands: zeer goed
Engels: zeer goed
 

Aanbod

Aanbod:
Onze klant biedt jou een afwisselende loopbaan met ontplooiingskansen binnen een groeiende internationale bedrijvengroep. Er wordt naast een grondige opleiding een aantrekkelijk salaris, wachtpremies, smartphone, laptop en maaltijdcheques voorzien. Binnen deze job is er een mogelijkheid om af en toe naar het buitenland te reizen. 
Loon:
Maandloon 

Studieselectie

Opleiding:
Prof. bach. Toegepaste informatica
 

Sollicitatie

Sollicitatieprocedure:
Ben je na het lezen van deze vacature volledig overtuigd? Aarzel dan niet en contacteer ons snel via onderstaand e-mailadres! 
Sollicitatiemogelijkheden:
E-mail
 
Contactpersoon:
TecQuality Deinze 
Telefoonnummer:
093811330 
E-mailadres:
deinze@tecquality.be 

Solliciteer nu


Stel een vraag

Heb je een vraag omtrent deze vacature of is niet alles duidelijk? Laat dan gerust een bericht na!

Toch niets voor u?

Blijkt deze vacature toch niets te zijn voor u maar je kent iemand die perfect is voor deze job? Stel deze vacature dan voor aan een vriend!

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.