Ontdek hier jouw droomjob!

Meet
TecQuality

Kwaliteit

Wij schrijven de Q in TecQuality niet voor niets met grote letter. Iedere kandidaat wordt bij ons grondig en persoonlijk gescreend. En indien gewenst, nemen wij een uitgebreide testing af via een professionele testbatterij.

Persoonlijke aanpak

TecQuality focust zich op de kandidaat zelf. Meer dan enkel onze vacatures te willen invullen, zoeken wij voor iedere kandidaat de perfecte job in een bedrijf waar de bedrijfscultuur matcht met de persoonlijkheid van de kandidaat.

Drive & Expertise

Selectie van gekwalificeerde profielen is onze core business. Dag in dag uit zijn wij in de weer om talent met de juiste firma te matchen. Onze consulenten zijn echte recruitment specialisten en dankzij constante bijscholing zijn ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wij zoeken voor jou
je droomjob


Contacteer ons
Ine Bethune
Office Manager TecQuality Deinze
Marilyn Weytens
HR Consultant TecQuality Deinze
Delphine Delaere
Office Manager TecQuality West-Vlaanderen
Jan Hebbelinck
Office Manager TecQuality Merelbeke
Jade Steppe
HR Consultant TecQuality Merelbeke
Nastassia Van Parys
Office Manager TecQuality Herentals

Tevreden klanten
& kandidaten

"We zijn erg tevreden over de samenwerking met TecQuality, in het bijzonder de manier waarop Ine & Delphine kandidaten voor ons selecteren. Zij doen dit met passie en ervaring en kennen intussen Soleras door en door.”
Veerle Tack, HR Manager Soleras
Het beste selectiekantoor waarmee ik tot nu toe heb samengewerkt. Erg responsief en duidelijke communicatie. Problemen worden onmiddellijk verholpen. Bedankt voor de professionele dienstverlening!
Nick Van Bael
Ik was reeds bij een aantal selectiebureaus ingeschreven maar een eerste reactie kreeg ik van Ine van TecQuality. Na een grondig, eerlijk en open gesprek, wisten ze precies naar welke job ik op zoek was. Elke week werd ik gebeld met aanbiedingen, en belangrijk, of deze waren wat ik zocht. Uiteindelijk, na nog geen maand had ik een sollicitatiegesprek bij mijn huidige werkgever en mocht ik aan de slag als Senior Project Leader Elektrische Installaties. Zelfs na ik werd aangenomen kwam er een telefoontje van Ine met de vraag of alles goed verliep, zoals zelfs vandaag, na drie weken, nog een mailtje. Ik kan het alleen maar aanraden, ben je op zoek naar een (andere) job, neem zeker contact op met TecQuality!
Patrick Himschoot
Toen ik door jullie werd gecontacteerd zat ik eigenlijk al half met mijn hoofd bij een andere jobaanbieding en wilde ik meer uit beleefdheid eens komen luisteren wat jullie me voorstelden. Dat bleek echter een voltreffer en ik ben dan ook ten zeerste te spreken over jullie begeleiding en de manier waarop jullie de rekrutering aanpakken. Doortastend waar nodig zonder opdringerig te zijn, hulp en ondersteuning biedend waar het gewenst was en steeds aanwezig op de achtergrond. Ik kan jullie dan ook enkel bedanken voor de nieuwe opportuniteit die ik nu in handen heb genomen.
Tom Vannoote
Heel mooie samenwerking. Er wordt rekening gehouden met het intake profiel. Afspraken voor sollicitatiegesprekken worden perfect gemaakt en opgevolgd. Regelmatig contact met goede opvolging en bijsturing indien nodig. Dikke duim voor de service.
Frank Hoflack
Na enkele interim kantoren die mij niet helemaal lagen, vond ik eindelijk de perfecte match bij Tecquality. Er wordt echt geluisterd naar wat je wilt, en zeker ook naar wat je niet wilt, wat ik belangrijk vond in mijn zoektocht naar een eerste vaste job. Ik kijk positief terug naar de samenwerking met dit team!
Julie
In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging in de elektronica branche ben ik een interessante vacature tegengekomen op de website van TecQuality. Ik ben heel snel gecontacteerd door Marilyn voor het inplannen van een eerste kennismakend gesprek, nadien kreeg ik van haar ook nog een aantal andere vacatures toegestuurd die in mijn interessegebied lagen. Marilyn belde me steeds op voor het plannen van sollicitatiegesprekken en volgde het verdere verloop ook goed op. Ik ben heel tevreden over de aanpak en de ondersteuning die ik gekregen heb de afgelopen weken, ik kan het iedereen aanraden … dikke duim voor de mensen van TecQuality!!
Victor
Ik ontmoette TecQuality op de grote afstudeer beurs in Gent, waarna ik vriendelijk en professioneel aangesproken werd in verband met mijn toekomstplannen. Er werd snel een afspraak gemaakt bij hun kantoor in Deinze. Daar werd ik uitbundig geholpen door een zeer vriendelijke en aandachtige medewerker die mij en mijn CV probeerde te matchen met de juiste job. Direct werden er al enkele voorstellen gedaan en er werd goed ingespeeld op interesse en passie van de individu. Iets wat mij enorm aanstond was het spontaan contacteren als er interessante vacatures werden gevonden waarna direct een kalender meeting werd gemaakt ter herinnering. Na het interview werd er ook altijd gebeld om op te volgen hoe het ging en de volgende stappen reeds vast te leggen. Ik raad iedereen aan om eens binnen te springen.
Vladut Simion
Ik wil jullie bedanken voor alle service en goede hulp. Ik ben zeer tevreden dat jullie me opbelden en me aan meerdere bedrijven voorstelden waardoor ik bij mijn nieuwe werkgever terecht kwam. Bedankt ook voor de behulpzaamheid en vriendelijkheid en de tijd en moeite om mij te ondersteunen in mijn zoektocht.
Edgar Vandemaele
De samenwerking met Ine en Marilyn van TecQuality heb ik zeer positief ervaren. De communicatie is altijd zeer vriendelijk, begripvol en doeltreffend verlopen. De opvolging tussen de verschillende gesprekspartners en mezelf is altijd correct verlopen. Dit verdient allemaal mijn aanbeveling!
Steve Jacob
The communication with Marilyn from TecQuality has constantly been great. She presented me to different companies for several interesting work opportunities. On top of that, her kindness made everything simpler and more effective.
Claudio Lonardi

Op zoek naar
technisch talent?

U heeft (dringend) nood aan een extra technische werkkracht? Als professionele matchmakers gaan we graag met uw vacature aan de slag. Op basis van een uitgebreide screening gaan we op zoek naar het geschikte profiel voor uw functie.


Waarvoor zullen mijn gegevens gebruikt worden?